Malerfirmaet Christensen blev min redning

Det var tid til at få malet derhjemme, og her snakker vi ikke lige et enkelt rum. Nej, det var blevet tid til at hele hytten skulle have en tur med malerkosten. Problemet var bare, at det virkede fuldkommen uoverskueligt, hvilket gjorde at jeg var tæt på at droppe det før vi gik i gang. Jeg gad altså ikke bruge min tid på det, og derfor blev det en tur på nettet for at finde en dygtig, men billig maler.

Malere er der masser af, men for mig var det vigtigt at finde en som kunne klare opgaven ud fra mine ønsker, som havde gode anbefalinger, og samtidig ikke kostede en formue. Jeg fandt i min søgen, Malerfirmaet Christensen, med base i Slagelse. De så ud til at have det jeg skulle bruge, men lå i Slagelse. Trods den store afstand mellem hovedstaden og Sydsjælland, ringede jeg alligevel til dem. Jeg fik fat i Jess, som ejer firmaet, og vi faldt i en god snak om hvad der skulle laves. Han tilbød at komme forbi København ved lejlighed, så han kunne se på opgaven, og give et rigtigt tilbud på det der skulle udføres. Vi fik i telefonen aftalt en dag hvor han kunne kigge forbi.

Ligesom på telefonen, var Jess en fin fyr, som havde et stort overskud, samt bud på hvordan opgaven skulle løses bedst, og billigst muligt. Det blev til en aftale, og allerede 2 uger efter (som aftalt), kom han og en lærling forbi min bolig og fik klaret opgaven på rekordtid. De kom tilbage et par dage efter og gav det hele en omgang mere, hvorefter opgaven var fuldført. Resultatet kan jeg ikke sætte en finger på, og prisen var virkelig billig i forhold til kvaliteten på arbejdet.

Med så god en oplevelse kan jeg ikke andet end anbefale Malerfirmaet Christensen og Jess. Næste gang jeg skal have malet noget, er det der jeg ringer til igen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *