Hypnose mod angst i Roskilde

Jeg vil gerne lige bruge 5 min på at fortælle om min tur til hypnotisør. Nå men altså, jeg er en kvinde på 31 der har en voldsom fobi for frøer! Det grænser næsten til angst, og selvom det lyder tosset, så er den altså god nok. Sådan en fobi er ikke holdbar når min kæreste og jeg flyttede på landet, tæt på en mose her i sommeren 2019. Der er mange frøer når man bor ude i naturen tæt på vand, så jeg besluttede at gøre noget ved det nu hvor det snart bliver sommer og de kommer tilbage igen.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre for at komme min angst til livs. Jeg var så heldig at jeg havde en veninde som havde haft held med at få kontrol over sin egen angst ved at tage til Shin hypnose i Roskilde. Jeg har aldrig rigtig troet på det her med hypnotisører, og jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk. Jeg besluttede mig, efter en del overvejelse, alligevel at få bestilt tid hos Tina Frogne.

Tina er et fantastisk menneske, som tog sig tid til at sætte sig ind i min angst, og da vi havde snakket om det gik hun i gang med hypnosen. Jeg var skeptisk, men mere åben over for oplevelsen, hvilket gjorde at jeg kunne finde roen og bare lukke hende ind i mit sind (eller hvad det nu er hun gør).

Nu er det jo ikke blevet sommer, så min kæreste og jeg tog en tur i zoologisk have for at teste om det nu også havde virket. For jeg havde godt nok følt at tanken om de her små bæster til sommer ikke rørte mig det store mere. Vi gik ind i deres afdeling med krybdyr og andet kravl fra de varme lande – og trods det at jeg faktisk ikke har haft lyst til dette tidligere, så var det ikke noget problem. Jeg kunne sågar stå og nærstudere både frøer og tudser uden den mindste bekymring. Det er simpelthen en fantastisk udvikling.

Trods det at jeg tidligere var meget skeptisk (omkring hypnosen), så må jeg bare konstatere at det har virket. Nu håber jeg bare at det er lige så effektivt når sommeren rammer og frøerne for alvor begynder at kigge frem. Tusind tak for hjælpen til Tina fra Shin Hypnose i Roskilde, som får en varm anbefaling fra mig!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *