Nu skal der snart lægges fliser herhjemme

Det sner udenfor, og det synes jeg egentlig er meget hyggeligt. Det giver en hyggelig atmosfære, og jeg nyder at sidde foran bærbaren, mens jeg arbejder og kan kigge ud på det flotte landskab. Jeg lægger planer for, hvad jeg gerne vil nå på hjemmefronten, når det bliver varmere udenfor. Det er måske meget muligt, jeg har lidt ocd, for jeg kan slet ikke slappe af ude i min have, hvis ikke jeg synes der ser pænt ud. Derfor bliver jeg nødt til at få nusset lidt om haven, hvis jeg skal være tilfreds.

Derhjemme har vi en regel om, at jeg er manden med stort M i hjemmet, og konen er kvinden med stort K i hjemmet. Hun vil så tage sig af vores blomsterbed og nær det har vi også hver sommer lidt jordbær, og andre små godter vi plukker. Jeg elsker virkelig frisk frugt og grønt lige fra haven af. Det smager bare som regel 10-20 gange bedre end det man køber ude i brugsen.

Jeg synes vi skal have nye fliser derhjemme, så det gamle skidt skal fjernes for at jeg kan lægge nye fliser. Det er jeg super overbevist om vil pynte i haven. Jeg har været i forskellige byggemarkeder og fundet nogen ualmindelig flotte fliser, der vil klæde haven. Eller jeg er i hvert fald sikker på, det er dem, jeg nok ender med at købe. Som I nok kan fornemme, er jeg ude i virkelig god tid. Jeg har endda allerede fundet det grus, jeg skal bruge. Jeg var inde at kigge på jordgrus.dk, hvor jeg allerede har fået bestilt noget afretningsgrus, som jeg bruger, når jeg lægger fliser. Jeg endte med også at få købt noget stabilgrus med, der også kan bruges, når man lægger fliser. Jordgrus.dk har meget forskellig grus, og hvis du mangler noget, synes jeg da du skal købe noget med. Når jeg køber ind foretrækker jeg at kunne købe de fleste varer fra samme sted, fordi det er meget nemmere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *