Billig Hårtransplantation

Jeg har fået foretaget en hårtransplantation for lidt over et år siden. Det er egentlig noget jeg ville skrive om tidligere, men da det er en langvarig proces før det færdige resultat kan ses, har jeg ventet til mit hår er vokset helt ud.

Det hele startede med at jeg begyndte at få nogle mere eller mindre skaldede pletter, som rykkede lidt ved min selvopfattelse. Jeg ved godt jeg en dag nok ender ud med at blive skaldet, for det sker jo for de fleste mænd. Når det så er sagt, var jeg ikke klar til at tabe håret, så jeg undersøgte mine muligheder for at få gjort noget ved det. Jeg fandt forskellige løsninger, hvor de fleste af dem var lidt af en dyr fornøjelse her i landet. En helt anden mulighed, og langt mere tiltalende, var at få lavet en hårtransplantation i Tyrkiet. Det er billigere, lægerne er lige så dygtige og certificeret og nå ja, så er det billigere! Det var lidt vigtigt at nævne prisen to gange, da det faktisk skulle vise sig at være halv pris, i forhold til i Danmark.

Teamet bag hele det her foretagende som jeg begav mig ud i, hedder billig-hårtransplantation.dk. Og selvom navnet måske er lidt kliché-agtigt, så er den god nok, det er billigt. Men behandlingen er bestemt ikke en følelse af billigt. Stort set alt bliver klaret hjemme fra Danmark, lige med undtagelse af behandlingen og en smule betaling. Der er så godt styr på tingene, at man ligefrem bliver hentet med en chauffør i lufthavnen i Istanbul. Samtidig er lægerne som man bliver behandlet af virkelig dygtige, samt utrolig venlige. Man får altså en følelse af at alt er planlagt ned til mindste detalje, og man bliver ikke bare sluppet og efterladt på egne ben når man lander i Danmark.

Behandlingen virker ikke med det samme, men mit hår var helt perfekt efter 8 måneder. Det gode ved billig-hårtransplantation.dk er at de faktisk følger op og kontrollere at alt går som det skal. Det gør de efter ca. 3, 6, 9 og 12 måneder. Der er simpelthen ikke mulighed for at sætte en finger på deres eller de tyrkiske lægers behandling. En stor tak herfra for at give mig en god livskvalitet igen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *