Voksbehandling – Den perfekte behandling

Leder du også efter den perfekte skønhedsklinik tæt på København? Så synes jeg i hvert fald at du skal prøve Wax and Makeup. Hos Wax and makeup tilbydes der flere forskellige behandlinger, så du kan faktisk få lavet det meste på ét sted. Smart ik?
Dog er der selvfølgelig nogle ting som de er mere kendt for end andre- Nemlig deres voksbehandling.

Hos waxandmakeup har de skiftet den almindelige voks, som du kender den, ud med sugaring, som er en sukkermasse, der har en række fordele, når det bliver brugt i forbindelse med voksbehandling.

Der er selvfølgelig nogle ting du selv kan sørger for i forhold til at få det perfekte resultat. Udover at være mildere under selve behandlingen, så er sukkeret i sig selv også efterbehandlende, da det fungerer som en peeling, det er skånende, og så tilfører det huden fugt.

For at må det perfekte resultat er det vigtigt at du gør nogle ting inden behandlingen. Hvis du bruger en scrub eller laver en let peeling af huden mere end 4 timer før behandlingen, så reducerer du risikoen for indgroede hår efter behandlingen. Dette hjælper til at åbne porerne, og forhindrer døde hudceller i at tilstoppe porer og hårsække.. At bruge en scrub eller peeling er generelt en god og sund måde at holde huden fugtig og frisk.
Det er vigtigt at du ikke smøre creme eller sæbe på det område, hvor du skal have foretaget hårfjerningen inden for 4 timer inden behandlingen. Dette gælder også shampoo eller kropssæbe i badet.Du skal heller ej bruge make-up, hvis du skal have fjernet hår i ansigtet eller deodorant, hvis du skal have fjernet hårene under armene.

Efter behandlingen kan du også sørger for at gøre nogle selv sådan så du ikke får irriteret hud. Dyrk ikke sport, tag ikke sol/solarium eller gå i meget varmt bad de efterfølgende 12 timer. Wax and Makeup tilbyder produkter, som du kan bruge efter behandlingerne.

Tag kontakt til Wax and makeup, så de kan snakke om din behandling. Alle hud- og hårtyper er forskellige, og det der virker for andre kunder, fungerer nødvendigvis ikke på samme måde for dig. Derfor opfordrer de hos waxandmakeup til, at de tager en samtale om din voksbehandling.

Besøg dem gerne i deres klinik i Lyngby. Der er buslinjer, der går tæt på deres adresse, som kører direkte til og fra Hellerup, Gentofte samt København. Du vil ikke fortryde at du har valgt dem. Trust me – taler ud fra erfaring.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *