Flypenge blev min redning

Hold kæft hvor er det ærgerligt at sommeren er blevet aflyst i år! Jeg havde bestilt en uges ferie til Disneyland Paris med hele familien. Vi skulle have boet på det sublime Disneyland hotel, hvor man nærmest spiser side om side med Mickey Mouse og Fedtmule, men grundet det her forfærdelige udbrud, har vi været nødsaget til at aflyse vores længeventede ferie. Det er pisse træls, men jeg er udmærket godt klar over, at der er andre her i landet der har lidt større tab end en aflyst ferie, men derfor er det da stadig voldsomt ærgerligt at man ikke længere kan rejse ud af landet.

Jeg kontaktede rejsebureauet for at afmelde vores ferie – men det var desværre ikke muligt på nogen som helst måde. What, tænkte jeg. Kan rejsebranchen da slet ikke forstå vores utilfredshed ved denne situation? Åbenbart ikke. Jeg var lige ved at give op, men så kom jeg i tankerne om en lille sag for et par år tilbage, hvor min kammerat havde været fået aflyst sit fly, men kunne ikke få refunderet pengene. Jeg kontaktede min kammerat, for at høre hvad han gjorde. Han havde kontaktet Flypenge.dk som havde hjulpet ham med at få kompensation på 4500 kr.

Jeg tænkte med det samme, at det skulle jeg da også prøve – så jeg tog selv fat i Flypenge og bad om flyhjælp, og søreme også, at de kunne skaffe os, kompensation for vores rejse. Simpelthen så fedt at opleve et firma der kunne leveres så hurtige resultater.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at anbefale Flypenge til alle i mit netværk som står i den samme situation som mig. En kæmpe tak til Flypenge for deres effektive assistance med flyhjælp. Så bliver nok en tur i lejet sommerhus på Jylland i stedet for i år.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *