Val Thorens var den fedeste oplevelse med Thinggaard

I kender det, når man sammen med sin vennegruppe, længe går og snakker om at gøre noget super fedt sammen, men at det aldrig bliver til mere end snakken. Det var lige præcis scenariet for mig og mine 3 rigtig gode kammerater, der de sidste 3 år havde gået og snakket om at tage på en skiferie sammen til et lækkert sted i Sydeuropa. Jeg tog så ansvaret og tænkte: Nu skal det være!, og gik i gang med at undersøge mulighederne. Jeg vidste på forhånd at min fætter havde været ansat som skiguide hos Thinggaard, og derfor var en oplagt mulighed at spørge til råds. Han talte godt om flere steder han selv havde oplevet, men det var uden tvivl hans sæson i Val Thorens, som var toppen for ham. Der kunne man få meget af det hele: fede skimuligheder med en masse lækre pister, god afterski og et ungdomligt aftryk generelt.

Jeg var solgt. Jeg vidste at det lige var noget for os, og mine venner var mindst lige så bidt af ideen, som mig selv. Så det blev Val Thorens, en uge var vi afsted i marts og det var en uforglemmelig tur afsted. Vi valgte at rejse med Thinggaard derned, da min fætter havde talt rigtig godt om selskabet samt de forskellige aktiviteter Thinggaard arrangerede for deres medrejsende gæster. Det var fantastisk, og vi mødte en masse fede nye personligheder på turen til disse arrangementer. Vi var også rigtig heldige at finde et super godt skiferie tilbud hos Thinggaard, og igennem hele processen var det meget tydeligt for os at det virkelig var en fornuftigt og professionelt selskab med ekspertise i det de foretog sig. Kan uden tvivl anbefale andre at gøre det samme, for det var en uge jeg altid vil se tilbage på med rigtig stor glæde.
Hvis du selv skulle være blevet fascineret af ideen om at tage til Val Thorens, kan du se mere her.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *