På vejen igen med hjælp fra Mobil Dækservice

Jeg er omsider tilbage på vejen igen, efter lidt hjælp fra Mobil Dækservice. Min bil har i mange måneder stået stille nede på gaden, fordi jeg ikke har haft tid til at få den til tjek. Jeg har været stresset på arbejdet, og synes ligesom ikke, at der har været et hul, hvor jeg har kunnet få tid til at besøge et autoværksted. Helt tilfældigt spottede jeg her forleden Mobil Dækservice ud af vinduet, og jeg skyndte mig at ringe til dem for at høre, om de ville se på min bil.

Den unge mand, jeg fik fat på, var utrolig venlig og sagde, at han ville kigge forbi indenfor den næste time. Jeg lavede mig derfor en god kop morgenkaffe og ventede. Da han kom, forklarede jeg ham servicemanden fra Mobil Dækservice, at jeg følte, at der var noget galt med mine dæk.

Han havde alt udstyr med i bilen og lavede derfor et hurtigt tjek af mine hjul. Her kunne han konstatere, at de havde brug for en afbalancering. Dvs. lufttrykket var vidst ikke rigtig fordelt i dækkene. Nu er jeg ikke bilekspert, men jeg kunne næsten forstå på ham, at det er ret så farligt at færdes på gade og veje med hjul, der var ligesom mine.

Han lavede derfor en hurtig afbalancering af mine hjul. Det vitterligt rigtig kort tid, og så var jeg klar til at komme på arbejde. Og næsten til tiden. Jeg var ikke bekendt med fænomenet mobil dækservice, men hold nu op, det gør livet nemmere, at man ikke selv skal have transporteret sig selv ind til et værksted, men at de kommer til en i hjemmet.

Jeg kan helt klart anbefale at bruge mobil dækservice i København, hvis du står og skal have fikset din dæk eller fælge. Jeg har gemt deres visitkort i hvertfald. Servicemanden fortalte mig også, at de opbevarer dæk, hvilket jeg vil benytte mig af her, når jeg skifter til sommerdæk.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *