Min barndomsven Thomas og jeg har altid været som brødre, og det kommer måske af at vi begge er enebørn og vi derfor er blevet den bror til hinanden vi aldrig fik, haha. Sport og generelt aktivitet har altid været en af vores rigtig store fælles interesser, og siden 10 års alderen har vores familier altid taget afsted på en årlig skiferie. Heldigvis er de også glade for aktive ferier, så vi har nærmest altid prioriteret at tage på skiferie fremfor charterferie. Nogle år har jeg dog været heldig at der har været mulighed for at gøre begge dele, men jeg SKAL have mit årlige “skifix”, hvis ikke 2 gange om året. Efter Thomas og jeg er blevet ældre er vi nemlig begyndt at tage en tur afsted bare os to, så vi dermed får 2 gange skiferie. Det er bare det fedeste. Vi har været rigtig mange forskellige steder primært i Nord- og Sydeuropa, men personligt er mit favoritsted de franske alper. Glemmer aldrig det smukke syn der mødte mig første gang vi alle var i Val T, da man ramte toppen af bjerget. Det var ubeskriveligt! Man kunne se ned i de andre dale samtidig med at Mont Blanc stod så flot ude i horisonten.

Når man har stået så meget på ski som Thomas og jeg har sammen, så bliver man selvfølgelig rigtig god til det med tiden, og vil klart påstå at vi har et højt niveau begge to. Men vi har altid været ambitiøse, og vil gerne rykke os yderligere. Bl.a. har vi flere gange talt om at vores næste målsætning var at blive gode til at stå offpist, og vi så derfor på mulighederne for at komme på en tur, hvor vi kunne dette. Her fandt vi UCPA, som netop arrangerer super fede all-inclusive skirejser for alle forskellige niveauer til fornuftige priser. Vi fandt en billig skiferie hos UCPA og så var det bare ned og lære offpist. Vi fik vildt meget ud af skirejsen, og vi pønser allerede på at skulle afsted med UCPA på skiferie igen næste år.
Vil uden tvivl anbefale UCPA uanset skiniveau til andre, og udover sporten får man også en masse hyggelige sociale oplevelser med fra turen. Se mere her.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *