Depressionsbehandling hos psykoterapeut i København

Depression rammer folk forskelligt fra person til person. Derfor er det også forskelligt, hvordan depressionen kommer til udtryk, og dermed også forskelligt hvordan man skal behandles.

Samtaleterapi ved depressionsbehandling

Kroppen og sindet er forbundet, og kroppen reagerer, når sindet ikke er i balance. Derfor er det vigtigt, at kigge indad og undersøge, hvad det er, som dræner os for energi. Med depressionsbehandling og samtaleterapi kan du ”komme tilbage til dit eget selv”, så du ikke bliver ved med at komme i konflikt med dig selv og dine omgivelser.

Nogle mennesker oplever en stærk selvkritisk indre stemme, der kan give en indre bebrejdelse. Denne kan være så voldsom, at den tager overhånd, og derved påvirker vores tankemønstre negativt, så det får indflydelse og konsekvenser på selvværdet og ikke mindst livskvaliteten.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

Mennesker der befinder sig et svært sted i deres liv, og har brug for hjælp til at komme videre, kan få hjælp af en psykoterapeut. Du er ikke den eneste, der slås med angst eller sorg, magtesløshed eller manglende selvværd. Men du er den eneste, der kan gøre en forskel og ændre dit liv ved at finde ind til kernen af problemet, og stå ved den. Det skal du ikke gøre alene, og derfor kan du bruge en psykoterapeut.

Psykoterapi bidrager til at give mennesker en bedre livskvalitet, ved at hjælpe dem med at forstå deres egen psyke, og ved at give dem værktøjer til selv at kunne ændre negative livsmønstre, som for eksempel gør dem triste, angste eller stressede.

Sammen kan dig og din psykoterapeut finde ud af, om psykoterapi og depressionsbehandling kan være en gavnlig løsning. Sammen kan i kortlægge problematikker og temaer, som kan kræve psykoterapi. Dernæst aftales et forløb og en videre plan for, hvordan problemerne tackles én ad gangen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *