Smart og enkelt kassesystem

Savner du at kunne samle alt på dit kassesystem, så du lettere og hurtigere kan tjekke flere ting på én gang eller bare et nemt system som gør du hurtigt kan tage en varer retur, finde en bon eller notere en reklamation. I butiksbranchen, er der mange ting der skal holdes styr på b.la. ens lagervarer såsom hvor mange produkter og varianter er på lager, eller farver og størrelser af en varer.

Hvor smart ville det ikke være, hvis man bare kunne tjekke sin lagerbeholdning på butikkens kasseapparat, så man ikke skulle til at finde lagerlisten, enten i ordrebogen eller på en computer ved siden af. Både i forhold til at effektivisere overfor kunden, og du som butiksassistent at, kunne give den bedste service og minimere ventetiden.

Dddretail er eksperter i at udvikle kasseløsninger, som er lette og enkle at bruge. Du kan få et kasseapparat som netop er tilpasset til din butik. Med deres kassesystem vil du få adgang til dine lagerdata direkte fra kassen, derudover kan du let skabe et overblik over hele din lagersituation. Du kan slå dine egne varer op, men samtidig også holde styr alt internt flytning mellem butikker og afdelinger. Og som noget ekstra, kan du også holde styr på dine kunders købsadfærd og din egen salgsevne. Du kan bl.a. tjekke, hvor mange stk. der blevet solgt pr. kunde, og dit gennemsnitssalg. Samtidig kan systemet også holde styr på din webshop, således dine kunder kan afhente varen direkte i butikken.

Med denne løsning, vil du være fri for at overfører data selv, men dette vil ske helt automatisk, ligeså snart dit kassesystem er oppe at kører. Hvis er det smart, enkelt og let, vil det skabe et stort overblik i din forretning.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *