Hvorfor en fritstående pool?

Hej alle sammen. Tak fordi I har klikket jer herind i dag. Var det noget med en fritstående pool i haven? Det er nemlig det, som vi skal tale om herinde i dag. Det skal handle om både traditionelle nedgravede pools, men også fritstående. Læs med.

Fritstående pool? Er det noget for dig?

Tror du det kunne være noget for dig med en pool? Det er en god idé at overveje det, før man bare lige kaster sig ud i det. Det er derfor, at jeg i dag skriver denne blogpost. En fritstående pool er en nem løsning sammenlignet med en nedgravet keramik pool, så det kan man tage med i sine overvejelser. Dermed bliver det også billigere. “Almindelige” nedgravede pools ser vi meget i sydeuropa, når vi er på ferie under varmere himmelstrøg end vi har her i DK. Derfor er der heller ikke så mange i Danmark, som har pool. Pga. vejret. Det er nemlig dyrt at holde. Under covid blev vi alle sammen rigtig glade for at holde ferie i Danmark og vi oplevede vores land på ny. Der blev derfor også brugt en del penge på at optimere de hjemlige omgivelser såsom at bygge om, bygge ud, renoverer, få pool, få en ny have anlagt, nyt tag, få malet osv. Man kunne til sidst nærmest ikke få fat i en håndværker og byggemarkederne havde travlt som aldrig før.

Skal du have pool her efter corona?

Man skal overveje en pool efter corona. Blot fordi vores liv nok bliver anderledes igen end de har været de sidste 1,5 års tid. En fritstående pool er en nem og rimelig økonomisk måde at skabe feriestemning derhjemme på, og det kan man med fordel gøre, hvis man ikke tror, at man kommer til at rejse på samme måde igen. Måske kommer man på skiferie fremadrettet men undlader de varme steder. Så er det godt at have pool derhjemme til sommeren her i Danmark. Den er super nem at sætte op, og du kan bruge den når du har lyst og dække den over den tid på året hvor den ikke bruges. Den er tilmed ikke lige så dyr som en nedgravet pool. Det kan også være, at man har sommerhus, som man lejer ud og derfor overvejer at få pool til gæsterne. Så kan man nemlig få mere for udlejen. Så har I fået lyst til at få en fritstående pool? Jeg håber at have inspireret jer alle sammen.

Læs også mere her.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *