Husk på de juridiske udfordringer i hverdagen

Så har jeg endelig fået lidt inspiration igen til at skrive på bloggen. I kender det måske godt, det at man for en stund mister gnisten, eller egentlig ikke lige har et emne, man synes er brugbart. De sidste par dage har jeg dog været lidt i tænkeboks, og kommet frem til et emne, jeg gerne vil dele med jer. Hvis der er noget, der kan give mig hovedpine, så er det udfordringer med lovgivningen. Det er en jungle at skulle finde ud af for os uden uddannelse i jura.

Desværre for os, så fylder juraen jo meget i det daglige på alle punkter. Ved ægteskab er der juridiske overvejelser, som skal gøres i forhold til parrets formue. Når der skal stiftes virksomhed, er der juridiske overvejelser, som skal gøres. Både i forhold til noget så basalt, som hvilken selskabsform, man skal have. Det kan løbende være kontrakter, som skal tjekkes i forhold til om de overholder visse krav. Hvis en virksomhed skal sælges eller fusioneres, er der også brug for juridisk support. Jeg tror min pointe er ved at være meget klar.

Jeg har længe gået med tankerne, om at starte en it-virksomhed og havde i den forbindelse brug for en advokat i Hellerup. Så jeg kontaktede Nf-law.dk, da jeg ud fra deres hjemmeside følte, de var det rette match for mig. De skal hjælpe mig med min skattestrategi, for at jeg får den mest fordelagtige løsning i forhold til mit setup. Derudover skal de også hjælpe mig med generel rådgivning af it-virksomhed, da det jo er det, jeg gerne vil beskæftige mig med.

Udover rådgivning af it-virksomhed, hjælper Nf-law.dk med mange andre områder som slet ikke har med det at drive virksomhed at gøre. Det kan være opgaver som arv og testamenter, eller køb af bolig. Giv dem et besøg, hvis du har nogen udfordringer, du gerne vil have en professionel løsning på.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *