maler vikar hos vikarbureau i københavn

Jeg har i et stykke tid været uden job, ikke fordi jobmulighederne ikke fremtræder sig, men fordi jeg simpelthen ikke kan finde ud af, hvad jeg konkret har lyst til at arbejde med hver dag, og hvor jeg føler mig udfordret og lærer en hel del. Her var jeg til foredag med vikarbureauet Viktech, der er et vikarbureau i København og vikarbureau i Århus for ufaglærte, med yderligere vikarbureau afdelinger i Fredericia blandt flere andre beliggenheder.

Foredraget med vikarbureauet gjorde opmærksom på muligheder som vikar indenfor eksempelvist maler job, struktør job, elektriker job, smede job, tømrer job og meget meget mere. Som førnævnt er alle jobs, noget som ufaglærte kan varetage, hvorfor jeg tænkte, at det vil være en perfekt mulighed at afprøve nogle nye erhvervsområder, uden at skulle ud i den helt store uddannelse og oplæringsperiode først. Derfor indsendte jeg mit CV, og blot en halv måned senere efter rekrutterings afdelingerne havde gennemgået min ansøgning og CV, blev jeg godkendt og fik muligheden for et vikarjob, henholdsvis maler job, i en større dansk virksomhed i nærheden af mit hjem – Find vikarjob hos Viktech.dk

Mange fordomme er der om vikarjob, men for mig har det i hvert fald været og stadig er en oplevelsesrig periode, hvor jeg får muligheden for at afprøve forskellige erhverv med stor fleksibilitet, som man ikke får magen til ved almindelige jobs. Lønnen er heller ikke noget, som man kan være uitlfreds med, så jeg vil til enhver tid anbefale dig der ikke helt hvad du vil i fremtiden, at tage i mod et vikarjob, og eventuelt hos vikarbureauet Viktech.

Er der andre af jer, som har haft erfaringer med vikarjob? I så fald, vil jeg meget gerne høre om jeres situation, og måske endda hvilket bureau i er erhvervet gennem.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *