Skift til miljøvenlig it host med fælles værdier

Hvorfor udskiftning af host?

Vi skulle have udskiftet vores udbyder, da de hverken var store nok længere og at de ikke havde de services vi havde brug for. Endnu vigtigere er at vi er et super miljøbevidst firma, men vores udbyder var ligeglade med slags. De havde bl.a. lige været ude i en PR-storm af den negative art, da de ikke havde været særlig bevidste om hvad de gjorde med deres biprodukter. Det var et image vi ikke ville associerede med, og i det hele taget noget vi ikke ville støtte. Vi valgte derfor det var på høje tid at få dem udskiftet, til nogle med en mere lignende firmapolitik til vores. Vi tog derfor ud og søgte landet, for et grønt it firma med fælles værdier til vores.

Jagtens efter en grøn it host

Efter en masse research på nettet, endte vi med at tage et par møder med nogle forskellige it & hosting firmaer. Da vi opererer i København, valgte vi nogle lokale så vi kunne få møderne gjort nemmere og muligvis oftere. Vi fik en god snak med de fleste, og endte derfor med at større dilemma om hvem vi skulle vælge. Forskellige firmaer tilbød alternative metoder at opnå den grønne it på. Nogen havde stort fokus på miljøvenlige energikilder, samt stor støtte til fattige lande. En vi virkelig bed mærke i til gengæld, var ADEODC. Det var fordi deres metode med at sende overskudsvarmen fra server rummene ud til den lokale fjernvarmeforsyning, og på den måde spare energi var virkelig smart.

Valget af udbyder

Vi endte med at gå med ADEODC da deres grønne it løsning var super smart, og samtidig hjalp lokalbefolkningen. Vi har nu haft vores server kørende hos dem i en længere periode, og har været rigtig tilfredse. Alt spiller bare hos dem, og deres server service har været i topform, takket være de meget bedre planlagte vedligeholdelse og opdaterings procedure. Vi anbefaler dem helt bestemt meget varmt, hvis i er i en lignende situation og kunne bruge en ny host, om de skal være grønne eller ej.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *