Nye gulve med gulvbehandling i Ballerup

Vores gulve trængte efterhånden godt og grundigt til en gulvbehandling, derfor søgte vi på nettet efter et firma, der foretager gulvbehandling i København. Vi fandt frem til, at Viking Gulvservice laver gulvbehandling til rigtige fornuftige priser, og vi valgte derfor at køre med dem. 

Det viste sig at være et rigtig godt valg. Vores gulve står snurre lige lige nu, og de nærmest skinner. Konen er glad, og når konen er glad er jeg glad. Vi valgte at få gulvene efterlakeret med lak, hvilket skyldes, at vi har børn, og at de sviner og grisser en del. Manden, som kom ud og skulle lave selve gulvbehandlingen, var super rar og fin. Jeg havde dagen forinden rykket alle møbler ud af de stuer og værelser, hvor vi skulle have afhøvlet gulve, så det var lige til at gå i gang med.

Efter afhøvlingen skulle gulvene have et par omgange lak, hvor vi ikke måtte gå på dem, men det var fint nok, nu vi har et stort areal at bevæge os på i hjemmet. Ungerne havde vi sendt hjem til bedsteforældrene, så vi var sikre på, at de ikke ville løbe ind over gulvene i et uopmærksomt øjeblik.

Resultatet er simpelthen så flot, at jeg overvejer at få Viking Gulvservice til at lave en gulvbehandling af vores sommerhus i Hundested, men konen mener, at det vil være dumt, da det er et fritidssted, hvor vi kan slappe af og nyde livet uden at tænke på at skade stedet. Det har hun jo nok til dels ret i, så jeg har indvilget i at lade de slidte gamle trægulve i sommerhuset være. For nu da.

Skal du selv have lavet en flot gulvbehandling i København, så synes jeg, at du bør tjekke Viking Gulvservice ud. Du finder deres hjemmeside her!

Vi snakkes ved!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *