Bedste oplevelse med DJ til gymnasiefest

3.G er ved at være overstået og studenter tiden venter lige om hjørnet. 3 lange år med undervisning, afleveringer, fremlæggelser, prøver og eksamener er snart overstået og det skal da fejres! Jeg har siden 2.G været en del af gymnasiets festudvalg og sørget for at fester og andre arrangementer bliver uforglemmelige aftener for skolens mange elever. Vores sidste gymnasiefest skulle ikke være nogen undtagelse. Tværtimod. Det var selvfølgelig ekstra vigtigt at denne fest skulle være den bedste af dem alle. Vi har tidligere haft uheldige oplevelser med DJ’s som ikke har levet op til vores forventninger og ikke kunne sætte gang i festen. Derfor brugte vi ekstra meget tid på at finde frem til en DJ som kunne sparke gang i dansegulvet og få eleverne ud og danse hele aftenen. På baggrund af flere anbefalinger valgte vi at bruge Ddjs.dk som har erfarene DJ’s til gymnasiefester.

Allerede fra starten af virkede den DJ vi valgte utrolig professionel og han hørte godt efter vores ønsker om musik og den ønskede stemning som vi ville opnå. DJ’en havde alt den musik som vi ønskede og han var super god til også selv at komme med forslag til hvilken slags musik vi kunne vælge.

Da vi endelig fyrede op under festen levede de fuldstændig op til vores forventninger og overgik dem endda også. Lyden fra DJ’ens kæmpe anlæg lød fantastisk og derudover havde han et super fedt lysshow med. Man kunne virkelig mærke af DJ’en kunne fornemme på eleverne hvilken sang de havde brug for som den næste og det endte derfor med et fyldt dansegulv hele aftenen. Aldrig har vi haft så stor succes med en DJ til gymnasiefest.

Hvis der sidder et festudvalg derude og læser dette indlæg kan jeg kraftigt anbefale Ddjs.dk som DJ til gymnasiefest. Husk på at festen kan var noget så godt planlagt med temaer og lækker bar, men hvis musikken ikke rammer plet får I aldrig gæsterne ud på dansegulvet og fyre den af natten lang.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *