Få volumen tilbage

Uanset hvilken hårtype du besidder, er det i alles interesse at have et volumefyldt hår. Man har som kvinde og mand med garanti haft følelsen af slidt og tørt hår, hvilket ikke er helt befriende. Dette er ikke ualmindeligt i vores dage, hvor mange faktorer kan påvirke vores hårs modstands dygtighed overfor slid, udtørring og dårlig hårvækst.

For os med problemer med håret, af enten den ene eller anden årsag, er der heldigvis mange kompetente leverandører af kvalitets rige hårprodukter, som kan få vores hår til at blive glat, lækkert og stærkt igen. Et af de produkter er henholdsvis hårserien Living Proof, der giver hår liv og volumen gennem de to molekyler OFMPA, der beskytter hvert enkelt hårstrå og gør det mindre slidbart, heraf mere modstandsdygtigt, og PBAE, der skaber mikroskopiske mønstre af styrkende prikker bag hårstrående og som får teksturen i håret til at lægge sig på samme måde som sundt tykt hår.

Living Proof hårserien består både af shampoo, cremer, extension spray, styling spray, almindelig hårspray, conditioner og meget meget mere. Desusagtet er der produkter, som dækker behov indenfor alle slags hårtyper og problemer, så du kan få glat, skinnene eller naturligt fyldigt hår – Find dine Living Proof hårprodukter hos Hair247.dk

Der er mange forskellige slags hårprodukter og hårmærker, men især Living Proof viser sit værd i den nuværende periode. Alle hårprodukter i deres hårserie er nemlig sulfatfri og olie fri, dermed ikke skadeligt på mennesker med farvet eller / og kemisk behandlet hår.

Så hvis du går med slidt eller tørt hår, så se da at få kigget nogle af de spændende produkter i gennem. De vil garanteret hjælpe. Hvis du samtidig har erfaring med nogle af Living Proof produkter, vil det være i alles interesse, hvis du vil være så venlig at dele følgende med os i kommentarfeltet. Ved spørgsmål, så henvend dig gerne via mail, jeg vil forsøge at besvare disse hurtigst muligt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *