Covers og gadgets til mobiler

Jeg har ledt længe efter et helt bestemt cover, som jeg ville give min veninde i gave, da hun har en speciel Samsung, der kræver et helt specielt cover, som der bare ikke produceres ret mange af – i hver fald ikke nogen, der er lavet til at være pæne også. Derfor har jeg nu ledt nettet tyndt efter omtalte cover, og omsider har jeg fundet det på GadgetCity.dk.

Men efter, at jeg har stirret på siden så længe, var det nærmest umuligt ikke at lægge mere end det ene cover i kurven. Jeg har selv iphone, og der er et utal af fede iPone covers til denne type på siden. Derfor kom der lidt mere i kurven end det først var meningen. Det gør ikke så meget igen, for det har lige været den første i måneden, og så var det overhovedet ikke dyrt.

Sammen med mit nye iPhone cover, blev til også til noget mere mobil tilbehør i form af høretelefoner og en pen til at tegne på skærmen – i stedet for at bruge fingeren.

Måske er pennen lidt upraktisk til andet end at bruge der hjemme, da den er lille og let bliver væk, når den ikke har noget at sidde fast i, men det finder jeg nok ud af.

Jeg er i hvert fald virkelig glad for, at jeg er faldet over denne side, da det er let og hurtigt og bestille, og så er der bare så mange virkeligt fede produkter til rimelige penge. Det bliver simpelthen ikke bedre end det! Og nu må vi se, om min veninde ikke også bliver lige så vil med siden, efter at have set hendes nye cover, som hun ellers aldrig har fundet i nogen almindelig butik.

Det kan være, at hun også kan finde et par matchende høretelefoner derinde efterfølgende. Det er i hvert fald svært ikke at forelske sig i produkter som disse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *