Få et perfekt smil med en Litewire bøjle

Min søster har været lidt utilfreds med hendes skæve fortænder, så for et par måneder siden var hun hos en specialtandlæge i København. De anbefalede hende at få en Litewire bøjle, som er en diskret løsning. Man lægger næsten ikke mærke til Litewire, da den består af komponenter i ens tænders farvenuance.

Nu har hun så fået den fjernet efter 6 måneders behandlingstid. Samtidig med det har hun fået en kosmetisk tandblegning. Det er helt vildt hvilken forskel det har gjort for hendes smil og udstråling. Hun har været meget tilfreds med forløbet og resultatet og anbefaler varmt stedet. Personalet har været søde og professionelle.

Mine tænder er allerede lige, så jeg har ikke behov for en bøjle. Jeg fik nemlig bøjle allerede som barn. Dengang fik man tydelige togskinner og jeg blev derfor også drillet en del på grund af bøjlen. Det var ikke altid sjovt at have bøjle på og jeg skulle enda have den i flere år.

Jeg ville ønske at jeg selv havde haft Litewire bøjlen, så den ikke var lige så tydelig. Dog er jeg glad for at jeg nu som voksen har lige tænder, så jeg ikke behøver at gøre noget ved det nu. Til gengæld kunne jeg godt finde på at få en kosmetisk tandblegning også. Jeg drikker en del kaffe og jeg har også røget før i tiden, hvilket har efterladt sine spor på mine tænder. Det kunne derfor være dejligt med et hvidere smil. Især nu hvor jeg kan se hvor godt et resultat min søster har fået. Det ser nemlig stadig naturligt ud og får en til at se yngre ud.

Jeg tror faktisk at jeg hellere må skynde mig at bestille en tid med det samme, så jeg kan nå det inden firmafesten næste måned.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *